Ezek most a legmenőbb kerületek legszebb kiadó lakásai

Ingatlantájoló.hu 2018.03.18 15:03:46

Budapesten megfizethető áron kiadó lakást találni szinte lehetetlen, különösen, ha a felkapottabb kerületekben keresgél az ember.


 

Persze a méltán népszerű V., VI., VII. és II. kerületeket elsősorban azok preferálják, akik számára az ár nem annyira, inkább az elhelyezkedés és a lakóingatlan egyéb extra tulajdonságai az elsődlegesek. Számukra készült most ez az összeállítás a legnépszerűbb kerületek legszebb kiadó lakásaiból.

Álomszép penthouse Hűvösvölgyben

Egy 2007-ben épült lakóparkban helyezkedik el ez a 76 nm-es lakás, melyet egy 110 nm-es terasz ölel körbe. A csodálatos erdei környezetben elhelyezkedő lakás amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új bérlőit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörűen felújított lakás a Parlament mellett

Az V. kerületben egy szép állapotú liftes ház 4. emeletén található ez a 80 nm-es lakás. A kétszobás ingatlan nemrég esett át teljes körű, luxusszínvonalú felújításon.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csodaszép lakás egy frissen felújított szecessziós házban, a Belvárosban

A frissen felújított társasház teljes 3. emeletét elfoglalja ez a csodás 100 nm-es lakás. A szépen felújított és bútorozott lakás 2 szobával és nagy étkezőkonyhával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Top kategóriás lakás a Liszt Ferenc térnél

A Zeneakadémia és az Oktogon is 1 perc alatt elérhető ebből a csendes lakásból, mely a Liszt Ferenc tér mellett helyezkedik el. A társasház gyönyörű belső kerttel rendelkezik, az amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával rendelkező lakás nappalija és egyik hálószobája a Liszt Ferenc térre néz.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes körűen felújított lakás a VI. kerületben

Gyönyörű világos, délnyugati tájolású ez a lakás, mely egy amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával rendelkezik. A 60 nm-es lakás teljes körű felújításon esett át és néhány napon belül költözhető, légkondícionálóval, elektromos redőnyökkel felszerelt és szinte új bútorzattal rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos design lakás a VII. kerületben

A VII. kerület belső részén, a Klauzál utcában található ez a fiatalosan felújított két és félszobás lakás egy szépen renovált társasház első emeletén. A lakás 68 nm-es, utcai fekvésű és nagyon világos.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások