Ingatlanárak az egekben? Fogjon össze a család!

Ingatlantájoló.hu 2018.03.12 14:48:45

A jelenlegi ingatlanárak mellett, a fiataloknak nem sok esélyük van kirepülni a családi fészekből, persze sokan inkább kényelmi okok miatt választják a „mama hotelt”. Egy idő után azonban megfogalmazódik a családalapítás gondolata, és így már szűkösnek tűnhet a szülői ház.


 

Mivel egy új lakás vásárlása a fiatalok részére sok család számára elérhetetlen, a kétgenerációs családi házba való költözés egyre többek számára jelent egy könnyebben elérhető opciót. Körülnéztünk hát a kétgenerációs családi házak piacán és a következő remek lehetőségeket találtuk.

Kép forrása: family.lovetoknow.com

Állandó lakhatásra alkalmas nyaraló okos technológiával Siófokon

Siófok Balatonszéplakon áll ez a kétszintes nyaraló, melyben minden adott ahhoz, hogy lakóingatlanná minősítsék. A földszinten egy egy hálószobás, amerikai konyhás lakás található, mely ideális lehet a szülők számára, az emeleten egy szintén amerikai konyhás, 4 hálószobás lakás kapott helyet, ahol kényelmesen elférnek a fiatalok akár 3 gyerekkel is. Az ingatlan fűtéséről távolról vezérelhető kondenzációs kazán gondoskodik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egymás mellett Nyíregyházán

Két, egyenként 110 nm-es, 3 szobás otthon épült erre a gyönyörű telekre Nyíregyházán. A két lakás alatt szuterén is kialakításra került, így az ingatlan vállalkozásra is kiválóan alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családi ház tele lehetőségekkel Nagykanizsán

Ez a ház többet nyújt, mint két lakást egy épületen belül. Az alsó szinten elhelyezkedő nappali + 3 hálószobás lakás, és az emeleti nappali + 2 hálószobás lakás, két külön bejáraton megközelíthető és külön mérőórákkal rendelkezik. Az ingatlanban ezen felül található még egy wellness részleg, egy műhely, egy vendégfogadásra is alkalmas pince és állattartásra alkalmas melléképületek, így az ingatlan vállalkozásra, gazdálkodásra is tökéletesen alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

3 szobás lakás két külön lakrésszel a VI. kerületben

A Nyugati tértől mindössze 3 percre található ez a lakás, melynek udvari szobájában egy teljesen külön lakrészt alakítottak ki. Az egyszobás lakrész konyhával, galériával és egy leválasztott fürdőszobával is rendelkezik, és a közös közlekedőből külön bejáraton közelíthető meg. A nagyobbik lakásba szintén a közös közlekedőből léphetünk, itt előszobát, hallt, konyhát, fürdőszobát és két utcai nézetű szobát találunk, melyek szintén rendelkeznek galériával.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás lakás Pálvölgyben

Igaz csak az egyik lakás eladó ebben a kétgenerációs családi házban, Pálvölgyben, de már ez az egy lakás is elegendő életteret nyújt két generáció részére. Az emeleten elhelyezkedő, belső kétszintes lakás teljesen külön bejárattal rendelkezik és önálló albetétesítés alatt áll. A lakás egyetlen hátránya, hogy csak egy konyhával rendelkezik, de mindkét szintjén külön fürdőszoba áll rendelkezésre, alsó szintjén egy nappali és egy hálószoba, felső szintjén pedig 3 szoba található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások