Kellemes kis nyaralók 10-30 millióért a Balatonnál

Ingatlantájoló.hu 2018.02.25 09:07:23

Nem csupán a szuper gazdagoktól lehet jó nyaralót venni - jó drágán. Szerencsére vannak más megoldások is, itt van pár szép kis példány.


Maximum 30 millió forintért csodás kis hétvégi házakat, retró stílusú nyaralókat kapni a Balatonnál. Szétnéztünk Dörgicsén, Földváron és Kisapátiban is. Relaxálási céllal, de befektetésként sem utolsó lehetőség most a tóparthoz közeli ingatlan.

Ahogy a lakóingatlanok ára emelkedik, úgy követi ezt a folyamatot némi fáziskéséssel a telkek és a hétvégi házak drágulása is. Aki nyugodt, barátságos és kényelmes környezetben szeretné tölteni a nyár egy részét, lehetőleg elérhető távolságban valamelyik vízparttól, annak számára logikus döntés egy kis horgásztanya vagy apró nyaraló vásárlása. Befektetési szempontból sem rossz választás ez, hiszen egy jó helyen lévő ingatlan - különösen a Balaton környékén - nemcsak őrzi, hanem fokozatosan növeli is az értékét.

Nem beszélve arról, hogy ki is adható, amikor a család éppen nem használja. A szocialista nyarakat idéző retró fílinget sem zártuk ki, amikor szétnéztünk a magyar tenger körüli településeken a 10 és 30 millió forint közötti árkategóriában.

Kiapátiban, a Szent György-hegy egyik legszebb részén már 16 millió forintból is vásárolhatunk több mint 100 négyzetméter alapterületű nyaralót.

Kattints a képre még több fotóért!

A telek 3079 nm-es zártkert, ebből 2500 nm a gondozott, kordonos szőlő csodás kilátással a Tapolcai-medence tanúhegyeire. A két szintes ház felső részén egy nagy szoba található, valamint konyha étkezővel és egy fürdőszoba. A birtok igazi paradicsom a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyóknak, és befektetési szempontból sem utolsó.

Balatonföldváron csendes, szép környezetben található ez a 29,49 millióért hirdetett két szintes nyaraló.

Kattints a képre még több fotóért!

A szabad strand mindössze 300 méterre, kikötő 400 méterre, a vasútállomás pedig 10 perc sétával elérhető. A nyaraló összesen 19 személy elszállásolására alkalmas, úgyhogy kiváló befektetés is.

Dörgicsén 50 négyzetméteres nagyon kellemes hangulatú, szépen kicsinosított házacskát kínálnak 8,2 millió forintért a Dörgicse -Balatonudvari-Vászoly hegyoldalban.

Kattints a képre még több fotóért!

Sziklakert, csodás panoráma a Balatonra, napelemes lámpák. Igazi kis ékszerdoboz. A telek mérete 295 négyzetméter, így a fűnyírásba sem kell belehalni.

Hozzászólások