Meglepődsz, ha meglátod az idei tavasz színeit!

Ingatlantájoló.hu 2018.04.11 13:45:40

Tavasszal eljön az ideje a festésnek, de ha nem is festünk, akkor is szeretjük új színekkel feldobni a lakást. A tavasz rendszerint az üde, friss színekről szól. Az idei év azonban tartogat meglepetést is. Lássuk!


 


Fénylő arany és fekete

Az arany és fekete kombinációja elegáns, kifinomult, modern és misztikus, de semmiképpen sem juttatja eszünkbe a tavaszt. Így ez az idei tavaszi színtrend igazi nagy meglepetése. A bátrabbak tehát nyugodtan kipróbálhatják, a hálószobában például mindig jól mutat, de egy étkező is igazán elegáns lehet tőle. Ha pedig bevált tovább léphetünk a konyhára és a nappalira.

 

Fehér és zöld

Ez már egy sokkal klasszikusabb színösszeállítás, és a tavasz frissességét is behozza otthonainkba. Igazából nagy meglepetést nem okoz, hiszen az elmúlt években így is a környezettudatosságé volt a főszerep a lakberendezésben. De míg korábban a hangsúly inkább az ergonómiára és a formavilágra korlátozódott, addig idén tavasszal már a színvilágban is meghatározó lesz.

Előnye, hogy nagyon egyszerűen megteremthető egy teljesen fehér enteriőrben sok zöld cserepes növénnyel. Annak pedig, aki mindig bajban van a növények ápolásával érdemes nagy trópusi levélmintás kiegészítőket beszereznie. Ebben a VII. kerületi lakásban több helyiségben is a zöld-fehér az uralkodó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fedezzük fel a teljesen egyszínű enteriőröket!

Ha színekről beszélünk, nem kell mindjárt színpárosításokban gondolkodni. Bármilyen meglepő, a teljesen egyszínű helyiségek is lehetnek izgalmasak, ha az adott szín különböző árnyalataival játszunk. Az árnyalatok megfelelő elhelyezése nem könnyű, de a világítás segíthet. A fehér vagy a szürke pedig még mindig kitöltheti az üres tereket, ha nincs jobb ötletünk, vagy lehet épp a szürke az az egy szín, melynek árnyalataival játszunk, ahogyan ennek a debreceni családi háznak a nappalijában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

De érdemes fontolóra venni a sárgát, a világos vagy akár a sötétkéket és a halvány zöldet is, ha egyszínű szobában gondolkodunk.

Külföldi képek forrása: decoist.com

 

Hozzászólások